Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Patlama evet da rastgele bir yangın olayına karşı güvenli tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasarım olarak son ayar çeşitli bir skalaya sahiptir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mualla direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek yürekin tasarlanmıştır.

Hatta Yangın Kapısının üzerinde kâin panik amerikan bar kilit sisteminin bile problemsiz çkızılıştığından tehlikesiz olunmalıdır.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam akort katkısızlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi kompetan kadromuz ve mübarek çaldatmaışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir strüktürda yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi bâtınin;

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın nizamlı testleri kuruluşlmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile müteallik araştırma ihya çkızılışmalarımız vardır. 

Yangın bapsı bek ve dayanıklı bir binaya sahiptir ve çabucak pert görmeyecek şekilde tasarım edilmektedirler.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat güvenliği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yaşamsal ögönen nâkil bu konuda kapı arayan almaçlar adi kapı sattığını iddia eden kişilerle karşıtlaşabilmektedir. Adi yangın çıkış kapısı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede kifayetsiz olacağı kadar ortamda oluşacak zehirli tülın yayılmasına da köstek olamayacaktır.

Bunun için de deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Icraatında kanatlardan biri sabit ötekisi hareketlidir. Durağan kanada madun üst sürgü ve dip sektör uygulandığı kabil, dikey panik pas uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması sağlamlanarak elan şu denli insanın geçişine yada tahliyesine olanak verir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz yangın kapısı levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve dayanıklılık derunin tercih edilir.

İmalat aşamalarında yeğleme edilen materyal, ekipmanın dayanım süresine elden hasiyet etmektedir çünkü tasarruf maksadı çok baskı koşullar şeşnda hizmetlevini koruyabilmesidir. Sertifikalı yangın kapısı yeğleme edilmelidir çünkü insanoğlu gönül emniyetliği ile aracısız alakadar olan bir yapı malzemesidir. Kale Doors olarak yapım bölümünde ki emekletmelere sertifikalı yaraşıklı yangın kapısı fiyatları sunabilmekteyiz.

Meydanında bilirkişi ve sertifikalı gözçılarımızın ulamaları ile her projeye şayeste yangın merdiveni üretimi gestaltlabilmektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları koyu insanoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı eke binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page